Пульс Exclusive
Різне

“Це колосальні кошти”. Райкович прокоментував можливі реконструкції набережної та площі Героїв Майдану

Сьогодні, 31 січня, Кропивницький міський голова Андрій Райкович на апаратній нараді доручив своїм заступникам провести відповідні консультації зі спеціалістами, а також керівниками депутатських фракцій щодо реалізації Програми управління капітального будівництва в частині реконструкції набережної та площі Героїв Майдану.

“Зрозуміло, що ціни які нам надали у вигляді проектно-кошторисної документації, також вимагають переосмислення. Має бути повне глибинне розуміння цих процесів. 100 мільйонів туди, 100 мільйонів туди – це колосальні гроші. Потрібно розуміти, в який спосіб будемо реалізовувати всі ці речі. Якщо мова про Набережну, то необхідно буде її адаптувати до Урбан-парку, який пропонується програмою Президента”, – зазначив міський голова.

Нагадаємо, на засіданні виконкому міський голова Андрій Райкович зауважив, що окремі положення Програми будуть обговорюватись із депутатами міськради. Також на реалізацію зазначених планів, імовірно, залучатимуть державні субвенції та шукатимуть додаткове фінансування.