Пульс Exclusive
Різне

Бальнеологічна лікарня на Кіровоградщині відновлює повноцінну роботу і вводить в експлуатацію нове медобладнання

КП «Знам’янська обласна бальнеологічна лікарня» Кіровоградської обласної ради відновлює повноцінну роботу. Про це повідомив очільник закладу Юрій Вісянніков:

“Шановні друзі! Хочу повідомити про відновлення повноцінної роботи КП «Знам’янська обласна бальнеологічна лікарня» Кіровоградської обласної ради. Наш багатопрофільний санаторно-курортний заклад забезпечує високоефективне відновлення та реабілітацію при захворюваннях та травмах опорно-рухового апарату, центральної та периферичної нервової системи, серцево – судинної системи, шлунково – кишкового тракту, захворювань шкіри та органів дихання”.

Зазначається, що “здравниця має потужне та сучасне медичне обладнання (лікувально – діагностична база відповідає всім вимогам та включає передові медичні технології) в поєднанні з теплим відношенням, турботою про кожного пацієнта, домашнім затишком та унікальним природним мікрокліматом дає дивовижний результат після проходження лікування або реабілітації (ефективність лікування становить більше 90%)”.

“З радістю повідомляю про введення в експлуатацію нового медичного обладнання -безконтактної ванни сухого гідромасажу AQUAI. Гідромасаж відбувається таким чином, що людина залишається сухою завдяки тому, що лежить на мембрані. Зберігається цілющий масажний ефект, який особливо корисний у комплексі реабілітаційних процедур. Він сприяє покращенню кровообігу й обміну речовин, насичує м‘язи киснем, збільшує діапазон рухливості кінцівок, тощо. Запрошуємо до нас на оздоровлення та бажаємо мирного неба та якнайшвидшої перемоги!” – зазначає директор бальнеологічної лікарні.

Адреса здравниці: м. Знам’янка, вул. Героїв Чорнобиля, 6, тел. для довідок та бронювання (067) 520-46-06, https://zoblkp.com.ua/