Пульс Exclusive
Социум

4800 “квадратів” під торгівлю на Попова знову спробують винести на аукціон

У Кропивницькій міськраді знову спробують винести на аукціон (земельні торги) 4800 “квадратів” під торгівлю на розі вулиць Попова і Юрія Коваленка.

Про це інформує пульS із посиланням на проект рішення, опублікований на сайті Кропивницького міської ради.

Документом пропонується надати дозвіл на розроблення технічної документації щодо поділу земельної ділянки, площею 0,4800 га, та формування двох – 0,1162 га та 0,3638 га.

Після цього їх планують включити в список земельних ділянок для підготовки лотів на право оренди на земельних торгах у формі аукціону.

Цільове призначення: для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

Зазначимо, що дане питання неодноразово актуалізувалося в міській раді в попередній каденції. На одній із земельних комісій в 2019-му році з’ясувалося, що заявником виступив офіційно безробітний. Тоді члени земельної комісії доручили Департаменту з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій міської ради Кропивницького детальніше вивчити питання, дати оцінку відносно інвестиційної привабливості земельної ділянки, а також взяти до уваги думку громадськості.

Імовірно, документ буде розглядатися на засіданні профільної земельної комісії. Втім остаточне рішення все одно приймається на сесії.